January 20, 2019, 01:38:14 PM

Author Topic: med alle fire sverige m Den fjerde isen overhea I slutningen havde Roy Hodgson givet seks forskellig  (Read 456 times)

July 01, 2018, 05:26:22 PM

Tara42W675  • *
    • *

  • There is nothing to say about myself at all. I enjoy of finally being a member of this community. I really wish I am useful at all
    • View Profile
    • Frankrike VM drakt Lizzie
med alle fire sverige m Den fjerde isen overhea I slutningen havde Roy Hodgson givet seks forskellige spillere deres debuter. Leon Osman, Raheem Sterling og Steven Caulker alle startede kampen, mens Carl Jenkinson, Ryan Shawcross og Wilfried Zaha blev Uruguay vm trøje introduceret i anden halvdel. De vil værne om minderne, men de vil også være helt taknemmelige, hvis de ikke skal komme op imod Zlatan Ibrahimovic helst snart. Har der været en bedre præstation fra en oppositionsspiller i en England-armatur? Muligvis har Ibrahimovic sat sig i pladeselskaberne med denne demonstration af spektakulær efterbehandling. Sveriges kaptajn, talisman og inspiration syntes at være fast besluttet på at gøre alt, hvad han kunne for at forhøje alle på natten af __Steven Gerrards 100th cap, og han afsluttede en bemærkelsesværdig præstation med alle fire sverige mål. Portugal vm trøje Den fjerde især en overhead volley fra en næsten usandsynlig vinkel og afstand var den slags sjældne glans, der kunne være forbundet med kun et eliteband af fodboldspillere. Den tredje var heller ikke for lurvet direkte fra et frispark over 25 meter, og de to første var andre påmindelser om mandens usædvanlige evne. England må være taknemmelig, at han ikke var i denne form, da sidene mødtes i om sommeren.Hvis han havde rørt disse spændende højder, kan prøvelsen ved Euro 2012 være kommet endnu hurtigere. Hodgson 's hold havde ledet 2-1 på kurset for deres første sejr i Sverige siden 1965, efter at have hentet sig fra Ibrahimovic' s åbner for at udligne via Danny Welbeck i det 35. minut, fulgte kort tid efter af Caulker bliver den første engelske spiller til at score på sin debut siden David Nugent mod Andorra i 2007. For at tro, at Englands tilhængere kunne blive hørt højlydt mocking Ibrahimovic på dette tidspunkt som en substandard version af Andy Carroll. Enmans showet i det sidste kvartal af en time skulle garantere de aldrig lave den samme fejl igen.
my page - England drakt